Eget Apotek DA
#1 Dansk Apotek
USA toll-free:
GLOBAL toll-free:
Your Cart
0

Sådan bestilles medicin online

Det er ganske snildt og let at ordne sine indkøb af medicin på internettet - og mere simpelt end man nok lige går og tror.

For den moderne teknologiske udvikling har endelig ramt apoteker-miljøet, således alle nu kan bestille medicin online og få sendt det afsted til deres privatadresse, i stedet for at trave ned til den lille lokale apoteker. Faktisk er det så genialt, at titusinder af danskere allerede har benyttet sig af muligheden.

I realiteten kræver det ikke særlig mange klik, før man er i gang. Og har man først foretaget en bestilling af produkter og færdiggjort ordren for den første gang, ja så går det endnu lettere næste gang man skal ordne sin bestilling af medicin.

Hos os her på egetapotekda.com har vi gjort det ekstraordinært nemt for dig. Her kan du nemlig frit kikke rundt på alle vores imaginære varehylder, hvor der står tusindvis af forskellige medicinprodukter. Du kan tilmed benytte dig af vores smarte søgefunktionen, så du let og enkelt kan finde frem til netop det produkt, du eftersøger.

Derudover har vi gode leverandøraftaler med vores samarbejdspartnere, således vi kan tilbyde lynhurtig levering til vores skønne kunder, såfremt du bestiller og ordner betalingen før middagstid. Og så er det måske værd at nævne, at vi fører de billigste priser på markedet. Vi har fjernet den fysiske butik som det dyre mellemled, for i stedet at kunne tilbyde dig behandling af din lidelse eller sygdom.

Når du finder de præparater, som du ønsker at bestille, trykker du ganske enkelt varen ind i din indkøbskurv. Efter du har samlet alle dine ønskede medikamenter i kurven, går du til den imaginære kasse, hvor du udfylder formularen med dine kontaktinformationer, så vi kan sende ordren til den rigtige postkasse.

Herefter indtaster du dine betalingsoplysninger, og når betalingen er gået igennem, pakker vi dine indkøb ned og sender dem direkte mod din adresse med det samme.

Skulle vi mod forventning ikke have det produkt, som du søger på vores webshop, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har nemlig en lang række dygtige leverandører, som vi samarbejder og forhandler med. Sammen med dem bestræber vi os altid på at skaffe de efterspurgte varer til vores kundekreds, og ofte lader det sig også gøre.

Herunder har vi samlet et par typiske spg., der forhåbentlig kan hjælpe dig med at blive klogere på, hvordan du bestiller medicin online hos egetapotekda.com:

Hvad er fordelene ved at bestille medicin online?

Den helt klare fordel ved at bestille medicin hjemmefra på computeren er, at man ikke behøver at gå ned på apoteket og stille sig i kø, mens man kunne lave alt mulig andet i stedet for. Dernæst er udvalget meget større og du har større mulighed for at vælge og vrage mellem de tusinder af præparater. Man kunder udtrykker også tilfredshed med, at online køb giver mere diskretion.

Hvad hvis jeg får bestilt det forkerte præparat?

Hvis du bestiller og/eller modtager den forkerte medicin, pakker du ganske enkelt bare pakken ned igen og sender den tilbage til egetapotekda.com. Derefter kan du genbestille, således du kan få indkøbt den rigtige medicin

Hvordan kommer jeg i kontakt med egetapotekda.com?

Du kan altid komme i kontakt med egetapotekda.com ved at skrive en besked til os. Du kan altid henvende dig til os på e-mail. Du finder vores kontaktinformation og formular længere nede på hjemmesiden.

Hvem står for postleverancen af min medicin?

Egetapotekda.com benytter altid anerkendte kurere til levering af vores produkter. Vi arbejder blandt andet sammen med GLS og PostNord Danmark, som står for hovedparten af vores forsendelser og leveringer.

Kan jeg få mine penge tilbage, hvis jeg fortryder mit køb?

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, eller du er kommet til at bestille noget forkert, kan du naturligvis altid få pengene tilbage hos os, kvit og frit uden beregning. Dog skal du være opmærksom på, at vi ikke tage åbne emballager fra medicin tilbage. Derfor anbefaler vi dig, at du læser skriften på pakken samt indpakningen nøjsomt, før du åbner for tabletterne, pillerne eller hvad ellers du har købt.

Sign in