Eget Apotek DA
#1 Dansk Apotek
USA toll-free:
GLOBAL toll-free:
Your Cart
0

Om os - dit online apotek på internettet

Velkommen til det egetapotekda.com - det moderne apotek

Nu er det endelig blevet muligt for alle danskere med en internetforbindelse, at hoppe hen over køen nede på det gammeldags lokale apotek, så du i stedet nu kan foretage dine køb af præparater online - det er ganske simpelt og du får leveret din købte medicin direkte til din hoveddør eller i din postkasse.

Årsagen til, at det nu kan lade sig gøre at ordne sine ordre på medicin online, skyldes, at apotekerne nu også er kommet med på den teknologiske bølge, hvilket har medført, at lovgivningen er lempet på området, som i dag omsætter for flere milliarder kroner bare i Danmark.

Langt de fleste forskere og eksperter inden for faget er enige om, at det er til alles fordel. Du som kunde slipper for at gå ned på apoteket og leverandørerne kan springe et led over. Når der ikke er nogen form for fysiske butik der skal have del i kagen der udgør omsætningen og overskuddet, kommer det i sidste ende dig til gode som kunde og bruger - for resultatet er alt andet lige lavere priser.

Og får du alligevel brug for råd og vejledning i forbindelse med dine medikamenter eller din lidelse, så er brugsanvisningerne gjort endnu nemmere at forstå og vejledningen er optimeret. Derudover kan du altid tage kontakt til egetapotekda.com, ligesom det i Danmark altid er dig frit for at ringe til din læge eller opsøge dit fysiske håndkøb-apotek.

Apotekeren er rykket tættere på dig

Internettets stærke fremskridt de sidste par år, samt at realiteterne er gået op for lovgiverne om, at eksempelvis syge mennesker kan have meget stor gavn af at kunne handle sin receptpligtige medicin online, har gjort, at det i dag er hamrende nemt at ordne sine medicinsager hjemmefra foran sin computer.

Ligeledes er al logistikken vedrørende nethandel i dag super effektiv, således man kan bestille sin medicin den ene dag og få det meget hurtigt. Ja, man kan altid regne med, at egetapotekda.com altid vil bestræbe sig på at levere dine varer så hurtigt som det overhovedet er muligt

Med andre ord er din lokale apoteker rykket helt hjem til dig.

Modtag råd og vejledning på nettet

Ligesom på det almindelige gammeldags apotekerhus, er medarbejderne bag webapoteket uddannet i medicin og har derfor en viden om, hvad de har med at gøre. Derfor kan du også få råd og vejledning i de forskellige piller og tabletter, som du bestiller igennem os. Derudover har du et væld af muligheder for at vælge mellem forskellige brands og forskellige mængder og størrelser.

Vi har kæmpe lagre med medicin og løber ikke tør - og skulle det ske alligevel, så har vi adgang til leverandører, som kan fremskaffe produkterne ganske hurtigt. Derfor er web-apoteket mindst lige så velfungerende og effektivt, som den klassiske fysiske butik du kender hjemme fra gågaden.

På et online apotek kan du få alt fra vejledning til konkrete medicinsamtaler, og få vejledning fra en af de mange dygtige farmaceuter, sygeplejersker og andre faguddannede. Den helt klare fordel ved en samtale er at give dig den bedste viden om din sygdomme og hvordan du får det optimale ud af dit medicinbrug. Alt foregår online og der er ingen grænser for, hvad man kan tale med os om.

Det kan eksempelvis være, at man som patient har lyst til at tale om:

  • Hvordan du bruger medicinen bedst, og hvordan den virker
  • Eventuelle bivirkninger ved medicinen
  • Hvis du har bekymringer eller har brug for mere info
  • Hvordan du får det mest optimale ud af din behandling
  • Forskellig viden om økonomisk tilskud fra staten

Hvorfor skal jeg vælge et online apotek?

De helt klare fordele ved at bruge et webapotek, er som skrevet ovenfor, den store effektivitet og den lette brugervenlighed. Nu er det slut med at trave ned på apoteket med sygdom, og i stedet har du mulighed for at klare dine bestillinger fra der, hvor du burde være - hjemme i sygesengen.

Derudover foregår bestillinger på online apotek ganske diskret, og derfor slipper du for at skulle kigge apotekerlærlingen i øjnene. Det er rart, hvis din sygdom er mindre spændende at tale om på et offentligt sted.

Der er med andre ord fuld diskretion, du kan ligge på sofaen og bestille og så er du sikker på et effektiv og sikker handel med hurtig levering til din adresse.

God fornøjelse!

Sign in