Eget Apotek DA
#1 Dansk Apotek
Dansk telefon:
International telefonn:
Din indkøbsvogn
DKK 0.00

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har et spørgsmål til en vare - hvor skal jeg henvende mig?

Du skal være mere end almindeligt velkommen til at skrive til egetapotekda.com, hvis du har nogle spørgsmål eller hvis du blot ønsker mere information eller viden herom.

Opdager du, at en vare ikke er tilgængelig eller at der er andre udfordringer med at bestille på egetapotekda.com, må du meget gerne kontakte os. Vi har nemlig favorable aftaler med vores partnere og leverandør, og derfor kan vi sandsynligvis skaffe produkterne hjem.

Hos egetapotekda.com er der altid pharmakonomer og pharmaceuter klar til at guide, rådgive og vejlede dig om ethvert anliggende du end måtte have. Send blot en e-mail til vores kunde-support på info egetapotekda.com. Du kan skrive til os døgnet rundt, men som udgangspunkt svarer vi altid i tidsrummet mandag fra kl 08.00 til 20.00 og tirsdag til fredag klokken 08.00 til 19.00 samt i weekenderne fra 09.00 til 14.00

Er der andre produkter end dem man kan finde på egetapotekda.com?

Vi har adgang til store lagrer på hele kloden, og kan til enhver til indkøbe nye medikanmenter. Derfor ser vi gerne, at du kontakter os, hvis du mener, at der er et produkt, som ikke findes på vores hylder, men som burde være der.

Skulle et produkt imod forventning være solgt, kan du kontakte os med henblik på, at vi skaffer præparatet hjem, så vi hurtigst muligt kan få sendt det til din dørtærskel. Da vi arbejder på verdensplan, har vi ligeledes adgang til alverdens former for medicin, som du står og har brug for. Det vigtigste for os er altid at tilfredsstille vores kunder bedst muligt.

Kan jeg søge efter et produkt?

Du kan altid søge efter brands og mærkevarer i vores søgefeltet. Egetapotekda.com har en effektiv søgefunktion her på vores site, og der muliggør, at du kan søge på alt mellem himmel og jord - søgemaskinen skal nok gøre sit bedste for at finde frem til netop det produkt, som du søger efter.

Brug fx. søgefeltet til at søge efter følgende emner:

  • Navnet på produktet
  • Tabletter eller piller
  • Serie-nummer på varen
  • Hvilken lidelse midlet er imod
  • Virkninger og bivirkninger

Du kan også prøve at søge på de forskellige emner og kategorier. Og du kan altid filtrere din søgning, for på den måde at indskrænke Deres søgning, hvis det er et produkt, hvor der er flere typer medicin.

Vi har også lavet en stærk oversigt over de forskellige mærker og brands på markedet. Den finder du under “Brands” i vores rullemenu. Du kan også bare skrive ordet i søgefunktionen, hvorefter den kommer op.

Egetapotekda.com åbningstider

Du kan skrive en e-mail til egetapotekda.com døgnet rundt og vi forsøger altid at vende tilbage så hurtigst muligt. Vores kontor er dog som udgangspunkt altid bemandet i tidsrummene mandag fra klokken 08.00 til 20.00 og tirsdag til og med fredag klokken 08.00 til 19.00 samt i weekenderne fra 09.00 til 14.00

Det er ligeledes i de tider, hvor vi håndterer og sender vores kunders bestillinger. Derfor er det også der, hvor vi har mulighed for evt. at ændre i dine ordrer eller hvis du skal have tilføjet noget, inden det bliver afsendt fra os.

Hvordan kan jeg være sikker på, at der ikke er andre der kan se, hvad der er inde i den pakke, som i sender til mig?

Vi sorterer og pakker selv de produkter/varer, som vi sender ud til vores kundekreds. Derfor forsikrer vi, at du altid vil modtage dine handler i en neutral indpakket emballage eller konvolut, som man ikke kan se igennem. Derudover skriver vi vores afsenderadresse som vi leverer fra anonymt på pakningen, således ingen aner, hvad det der er i din pakke omhandler.

Det jeg har modtaget i min postkasse er ikke som forventet - hvad skal jeg foretage mig herfra?

Er uheldet ude, og du har modtaget en pakke med et produkt der er i stykker, bedes du tage kontakt til os hurtigst muligt, så vi kan få bragt sagerne i orden. Herunder er nogle gode råd til, hvordan du bør håndtere situationen.

Ret henvendelse til egetapotekda.com straks efter din opdagelse og oplys os dit unikke leverance-nummer og/eller hvad for noget der er gået i udu.

Beskriv kort produktfejlen og hvornår du har opdagede det. Vi skal nok tage kontakt til dig efterfølgende for at følge op på problemstillingen

Egetapotekda.com pakker og sender selv vores konvolutter/pakker afsted, og derfor sørger vi altid for, at alt er i orden ved afsendelse. Der kan dog opstå udfordringer på farten, og derfor står vi selvfølgelig til ansvar, hvis ikke dine bestillinger kommer retmæssigt frem.

Ifølge købeloven har du dog pligt til at reagere lige så snart du opdager, at noget er uldent og ikke er som det skal være

Når egetapotekda.com modtager produktet fra dig, håndterer vi naturligvis sagen på en mest muligt effektiv måde og sørger for, at du kan få ombyttet varen, få tilsendt en tilsvarende eller få dine penge tilbage på din bankkonto.

Hvis du derimod ønsker at lave en generel reklamation over et eller flere behandlingsmidler, skal du skrive "reklamation" ude på den pakning, som du sender retur til oos. Ydermere skal du huske at skrive den rigtige postadresse på forsiden eller bagsiden.

Jeg har opdaget en bivirkning - Hvordan skal jeg håndtere d?

Mennesker reagerer alle sammen forskelligt på medicin, og nogle vil opleve bivirkninger på enkelte præparater, mens andre slet ikke bemærker eller oplever noget i den dur.

Hvis du mod forventning opdager nogen former for bivirkninger, kan du altid henvende dig og spørge om råd hos din læge. Du er også altid i din gode ret til at kontakte vores personale her på egetapotekda.com.

Lægemiddelstyrelsen har også et website, hvor du eller/og din familie eller pårørende altid kan gå ind og anmelde en bi-virkning. Det kan man gøre til hver en tid, og det bør man faktisk også gøre, således andre individer og mennesker bliver opmærksomme på, at der kan være mulige negative virkninger ved nogle produkter.

Du kan altid indberette en bivirkning og det er uanset om du har købt håndkøbsmedicin eller receptmedicin, og om du har gjort det på et fysisk apotek eller på et online apotek.

Hvad for nogle betalingsmidler godkender I?

Du kan bruge følgende betalingsmiddel hos os:

  • Visa-kort
  • Mastercard
  • American Express

Vi bruger altid en SSL-krypteret forbindelse til betalinger, således du er i sikre hænder.

Kan jeg bytte de lægepræparater jeg har købt?

Der er normalt ikke returret ifølge den danske købelov på lægemidler, piller og tabletter, idet man ikke må tage handelsvarerne tilbage og sælge dem videre til andre patienter, da man ikke kan være fuldstændig sikker, at varen virker, da man ikke har kunnet overvåget det. Mener du, at der er en produktionsfejl på produktet, skal du endelig bare kontakte os og så finder vi en løsning på det hele - som vi altid gør. Sådan er vi jo, løsningsfindere. Du har dine rettigheder, og dem lever vi naturligvis op til og følger til hver en tid. Vi lever af vores kunder og derfor yder vi altid en konge-god service.

Hvordan skal man egentlig opbevare medicin?

Du bør altid opbevare din medicin et tørt sted og helst i en temperatur, der svarer til varmen i en stue eller i et køkkenskab som ikke er for tæt på kumme fryseren. Skulle situationen være, at din medicin bør opbevares koldt, fx. i et køleskab, så fremgår det altid at indpakningen. Læs derfor brugsanvisningen, manualen, indlægssedlen og hvad der nu ellers følger med.

Jeg har en bunke medicinrester - hvordan destruerer eller bortskaffer jeg dem?

Du skal være opmærksom på, at medicin i Danmark er farligt affald og derfor bør blive betragtet sådan. Derfor bør du altid sortere dine rester og sørge for at skille dig af med dem på en måde, som ikke overskrider loven eller krænker natur eller miljø. Du kan altid gå ned til din farmaceut og overlevere dit overskydende medicin, de har nemlig pligt til at tage sig af det. Sørg dog for, at der ikke er kanyler eller andet i din affaldspose, som medarbejderne i de gammeldags apoteker kan komme til skade på.

Min medicin er løbet ud over den angivne udløbsdato – kan jeg indtage det alligevel?

Vi anbefaler dig, at du aldrig indtager for gammel medicin. Det kan ganske enkelt være farligt. Der er nemlig en grund til, at der er udløbsdato på medicin. Kemien kan nemlig ændre sig i medikamenterne over tid, og derfor skal du følge følgesedlen som er indlagt i din indpakning. Overskrid ikke anvisningerne, da det kan være skadeligt for krop og sjæl i enkeltstående tilfælde.

Min konto