Eget Apotek DA
#1 Dansk Apotek
Dansk telefon:
International telefonn:
Din indkøbsvogn
DKK 0.00

Sådan foregår leveringen

Vi sender altid pakken så hurtigt som muligt efter du har foretaget din bestilling, udfyldt dine informationer om levering og gennemført den nødvendige betaling.

Nogle få præparater kan have længere leveringstid end andre, da vi ikke nødvendigvis har alle vores tusindvis af varer på lager, og derfor skal have fat i en af vores mange underleverandørere. Skulle det uheldigvis være tilfældet for noget af det medicin, som du har valgt at bestille, vil du straks efter vi opdager det, modtage besked fra vores kundeservice her på egetapotekda.com. Disse forsinkede varer bliver naturligvis sendt til din adresse igen - hurtigst muligt - og det koster dig selvfølgelig ikke en øre udover den lidt længere ventetid, såfremt disse produkter indgår som en del af en samlet ordre.

Hvis du render rundt og har meget travlt, og absolut er i behov for at få leveret din bestilling så hurtigt som muligt, så finder vi om muligt en løsning på det. Skriv blot til os i feltet under ‘bemærkninger’, når du gennemfører din bestilling. Det er også her du skal notere, hvis du ønsker dine varer leveret inden for en helt speciel tidsramme eller hvis varerne fx. ønskes leveret til en sekretær eller til et kontor i en større bygning, som måske kan være svært umiddelbart at finde. Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig, så hjælp os gerne med at guide os hen til der, hvor du er.

Vi leverer til hele Danmark samt øerne. Vi sender altid din bestilling til den adresse, som du oplyser os om i forbindelse med din ordre. Vi sender som udgangspunkt altid dine bestillinger med PostNord Danmark, GLS eller DHL. Dog kan det i visse tilfælde være nødvendigt at bruge andre leverandørere, idet vi altid stræber efter lynhurtig levering til dig som kunde.

Bestillinger, som er på mere end 1.400 kroner sendes altid med fri fragt til Danmark, og vi bestræber os på at gøre det så hurtigt som muligt. Skriv i ‘bemærkninger’, hvis vi skal skrive din bestilling øverst på vores to-do liste.

Bestillinger, som er på mere end 1.400 kroner, bliver leveret til din lokale pakkeshop og her pålægger vi et lille gebyr på 29 danske kroner for besværet. Det er nemlig dyrt at sende sådanne pakker i det ganske danske land. Vi anbefaler derfor, at du altid gennemfører dine medicinkøb ad en gang, så du på den måde sparer portoen.

Hvis du ønsker at få leveret en pakke med produkter for under fire hundrede kroner, opkræver vi et gebyr på 39 danske kroner for det. Dette gælder for leverancer til private adresser såvel som det gælder levering til adresser der huser erhverv..

Vi betaler fragten til alle GLS pakkeshop i Danmark for forsendelser op til maksimalt 10 kilo.

Skal du have leveret til en erhvervsadresse eller privatadresse, takserer vi 39 kr. for det besvær. Beløbet betaler du allerede, når du betaler for de andre medikamenter.

Egetapotekda.com forbeholder sig altid retten til selv at udvælge, hvilken virksomhed vi bruger som kurer eller transportører, og som kan benyttes til at tilbyde gratis fragt til enten din lokale pakkeshop og private adresse.

Ved forsendelse af store og tunge pakker (over 10 kg.) til en privatadresse forbeholder egetapotekda.com sig retten til at tillægge regningen et ekstra gebyr. Skulle det blive aktuelt for din bestilling, tager vores dygtige medarbejdere på egetapotekda.com naturligvis altid kontakt til dig, og det gør vi selvfølgelig før vi sender varen mod din dør.

Fragt til Færøerne og Grønland som også er en del af Danmark bliver pålagt et leveringsgebyr på kr. 250 danske kr. for forsendelser med skib og alt i alt 350 kr. for produkterne skal fragtes med fly.

Egetapotekda.com sender ikke umiddelbart varer til lande uden for EU. Dog kan du altid kontakte os i tilfælde af særlige ønsker

Kontroller altid, om pakken du har modtaget er ubeskadiget. Det bedes du gøre, lige så snart du modtager dine tabletter eller piller

I tilfælde af, at dine varer har været ude for en transportskade, skal du straks kontakte egetapotekda.com.

Min konto