Eget Apotek DA
#1 Dansk Apotek
Dansk telefon:
International telefonn:
Din indkøbsvogn
DKK 0.00

Jeg har ikke lyst til sex i aften” hører man tit overalt i soveværelserne i Danmark. Nogle gange mister man sexlysten af helt uforklarlige årsager. Både mænd og kvinder kan opleve en reduceret appetit på sex, men hvad ligger bag problemet og er der noget man kan gøre for at råde bod på det? 

Rejsningsvanskeligheder kan være et yderst enerverende problem for mænd i alle aldre. Og det har været et endnu mere invaliderende problem tidligere, da man ikke rigtigt havde hverken råd eller midler mod det. Men det har ændret sig nu. Der er råd mod problemet og det kan endda bestilles på nettet. 

Sex er ikke altid forbundet med glæde, frigjorthed og lyst. Især ikke for visse mænd. Seksuel dysfunktionalitet rammer mange af dem før eller siden i livet. Udover impotens er for tidlig udløsning et stort problem for en den danske mand, ung som gammel. 

Rejsningsproblemer har aldrig været et nemt samtaleemne. Det har længe været et tabubelagt område for stort set alle mænd, og det har længe været noget, man har skubbet til side som værende et anliggende for gamle mænd. Men situationen er anderledes i dag.

Hvad er impotens hos mandlige personer? Indbegrebet af impotens ligger i selve den direkte oversættelse af ordet. Det er oprindeligt latinsk og betyder slet og ret kraftesløs, magtesløs eller uden kraft. Og når det bruges i forbindelse med mandens penis, så er det ikke svært at regne ud, hvad termen dækker over i medicinsk forstand.

Min konto